Napišite SF scenarij sa SFerom!

Posted by on 10.09.2014. in Događanja, Fandom | 0 comments

RadionicaSFera vas poziva na spisateljsku radionicu pisanja scenarija koja će se održavati u prostorijama SFere na Kajzerici od 23. 9. 2014. do 10. 2. 2015. dva puta mjesečno po 4 sata.

Radionica stoji 200 kn, a vodi je Irena Krčelić, prekaljena scenaristica koja iza sebe ima niz uspješnih projekata kao što su igrani film za djecu Duh babe Ilonke (2011.), a na malim smo ekranima gledali njezin scenaristički rad u TV seriji za djecu Laboratorij na kraju svemira. Kao učiteljica se okušala u sklopu Scenarističke radionice Palunko čija je i idejna začetnica pri Hrvatskom filmskom savezuPalunko je započeo još 2003. godine i od tada postojano radi.

Osim Palunka Irena je bila mentorica i na drugim radionicama i školicama od kojih izdvajamo Dunavsku scenarističku radionicu pri Vukovar film festivalu (od 2010. do danas) te Scenarističku radionicu pri Festivalu o pravima djeteta (Osijek, 2012.)

Prijaviti se možete na sastancima SFere svakog utorka (za detalje provjerite mjesečni raspored) ili na mail sferadionica (at) sfera.hr. 

Prijave se primaju do utorka 23.9.2014. kada će radionica započeti, a broj mjesta je ograničen.

Stoga ne oklijevajte. Pridružite nam se i neka škola počne!

 

Comments

comments

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Napišite scenarij sa SFerom - Irena Krčelić - […] Društvo za znanstvenu fantastiku SFera poziva vas na radionicu pisanja SF scenarija od 23. 9. 2014. do 10. 2.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *