Nagrađeni na dječjem natječaju 2007.

Posted on 10.04.2007. | 2 comments

Već četvrt stoljeća SFera raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu.

Koje su teme bile zadane za 2007. godinu, možete vidjeti ovdje, a nagrađene učenike osnovnih i srednjih škola u 2007., pogledajte ovdje.

Učenici svoje nagrade mogu podići na svečanoj skupštini SFeraKona koja će se održati u subotu, 21. travnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3 (ulaz s Vukovarske avenije), Zagreb. Po dolasku svi nagrađeni neka se jave isključivo Jasmini ili Dori na prijemnom desku SFeraKona najkasnije do 18:00 sati u subotu. Čeka ih besplatna ulaznica i nagrada. Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati dodjeli nagrada, primit će ih poštom na adresu škole nakon završene konvencije.

Svi će posjetitelji SFeraKona imati prilike pogledati izložbu dječjih likovnih radova.

Zahvaljujemo svim školama, nastavnicima i učenicima na sudjelovanju i čestitamo nagrađenima!

Zahvale pokroviteljima nagrada: Algoritam, Golden marketing, Blitz film i video, National Geographic Junior, Planetopija

Comments

comments

2 Comments

  1. Poštovanje! Sin mi je bio nagrađen na dječjem natječaju 2003. Nemam kopiju priče. Kako bih mogao doći do njegove priče.
    Unaprijed hvala.

  2. dragi Domagoje,
    proslijedit ću upit odgovornima za dječje nagrade. očekujte odgovor za koji dan.
    pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *