Rezultati SFerinog natječaja za djecu i mlade

Posted on 18.04.2008. | 0 comments

Već više četvrt stoljeća SFera početkom godine raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola. SFeraši se sastanu, mozgaju, mozgaju i mozgaju te smisle niz znanstvenofantastičnih i fantastičnih tema, u nadi da će potaknuti i izazvati dječju maštu. Svake godine stigne nam preko 1000 radova, a naporan posao žiriranja i odabira odrađuje SFerin žiri pod vodstvom predsjednice Jasmine Munižabe.

Najbolji autori, autorice i skupine autora svoje nagrade primaju na Svečanoj skupštini SFere, u sklopu SFeraKona, ravnopravno s odraslima koji primaju nagradu SFERA. Zato te nagrade od milja zovemo SFERICE. U 2008. godini SFeraKon će se održati od 25. do 27. travnja 2008. u Zagrebu, a najbolji radovi bit će prikazani na izložbi u sklopu konvencije. Oni koji ne budu u mogućnosti doći na dodjelu, svoje će nagrade primiti poštom, na adresu škole.

Popis nagrađenih iz 2008. godine nalazi se ovdje, a nagrađenima SFera od sveg srca čestita! One koji će doći na SFeraKon 2008 po svoje nagrade molimo da obavezno prouče upute za preuzimanje nagrada!