Zoran Krušvar na Klikeru!

Posted on 31.05.2008. | 0 comments

Kliker! – prvi Festival pop književnosti – održat će se od 29. svibnja do 1. lipnja 2008. godine u zagrebačkom Studentskom centru.

Cilj festivala je predstaviti spoj književnosti s popularnom i manje popularnom kulturom poput filma, videa, fotografije, stripa, glazbe, performansa, pri čemu će gledatelji moći svjedočiti rađanju novih književnih žanrova poput video književnosti, književnog performansa, stand up poezije, slama te glazbene književnosti, koji će nastajati uživo na festivalu.

Na festivalu sudjeluje i Zoran Krušvar sa svojim multimedijalnim projektom “Izvršitelji nauma Gospodnjeg”, čije predstavljanje počinje danas u 19:30 u Klubu SC-a.

Zoran Krušvar, Hrvatska
IZVRŠITELJI NAUMA GOSPODNJEG, VIDEO

Kratki filmovi iz multimedijalnog projekta fantasy romana “Izvršitelji nauma gospodnjeg” za koje je Zoran Krušvar (1977.) nagrađen nagradom SFERA.
Zoran Krušvar radio je u marketinškim agencijama, vršio nadzor nad roditeljskom skrbi, bio prodavač reklamnog prostora na lokalnoj televiziji, popisivač poljoprivrednih dobara, popisivač stanovništva, anketar, statist u filmu i reklami, te umetač priloga u novine. Radio je i kao odgajatelj u popravnom domu. Objavio je roman “Izvršitelji nauma Gospodnjeg”, a uskoro bi se trebao pojaviti i njegov roman za djecu “Zvijeri plišane”.