Popust na novog Vorkosigana za SFeraše!

Posted on 08.11.2010. | 0 comments

Na skorašnjem Interliberu Algoritam će u suradnji s udrugom SFera predstaviti Ledene opekline (naslov originala Cryoburn), najnoviji roman o Milesu Vorkosiganu, SF spisateljice Lois McMaster Bujold.
Pozivamo sve SFeraše na promociju romana Ledene opekline u srijedu, 10. 11. 2010. od 17:30 – 18:30 sati, na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu br. 5, štand 4c.

O žanrovskoj spisateljici Lois McMaster Bujold, koja je 2002. bila počasni gost SFerakona u Zagrebu, te o očekivanjima novog romana govorit će Milena Benini, višestruka dobitnica nagrade SFera i počasna gošća SFeraKona 2010, te Irena Rašeta, mlada SF spisateljica i prevoditeljica, koja je prije točno godinu dana objavila svoju prvu zbirku pripovjedaka Cabron i pokrenula prvu blog-turneju u Hrvatskoj.
Na predstavljanju romana gostovat će i Esad Ribić, hrvatski crtač stripa, koji je za Algoritam napravio naslovnice kompletnog serijala o Milesu Vorkosiganu. Ovom prigodom Esad će potpisivati grafiku (papir B2, vizual: naslovnica knjige Ledene opekline), koju će članovi SFere moći kupiti po sniženoj cijeni od 99,00 kn (redovna cijena: 149,00 kn).

Naslovnica “Ledenih opeklina”, rad strip-autora Esada Ribića

 

Dobra vijest za sve ljubitelje Milesa Vorkosigana: Algoritam svim članovima udruge SFera nudi poseban popust od 20% na kupnju najnovijeg romana! Popust vrijedi za roman na engleskom jeziku kao i za hrvatski prijevod tijekom trajanja Interlibera. Ako kojim slučajem niste član SFere ili ste izgubili člansku iskaznicu, svakako dođite u srijedu na promociju, jer će svi posjetitelji tijekom promocije romana moći iskoristiti ovu pogodnost!