Loncon calling

Posted on 03.12.2013. | 0 comments

LonconCalling_ThumbWorldcon 2014 održava se ovog ljeta u Londonu.  Eurocon 2014 tjedan dana poslije toga u Dublinu. Praktično u susjedstvu! Iako kolovoz nije blizu, vrijeme leti! Ovog utorka zato razgovaramo o odlasku na Loncon3 i na Shamrokon.

Bit će riječi o mogućnostima smještaja, jeftinim opcijama putovanja te datumima putovanja, ako tražite društvo.  U slučaju da još niste osigurali jeftinije kotizacije, na raspolaganju će vam biti worldconski i euroconski agenti koji će prihvaćati uplate.

 

LonconCalling_ShamrokonLogo
Worldconi se rijetko održavaju izvan Amerike, pa vam je ovo izvrsna prilika za sudjelovanje na jednom. Ako je propustite, djelić atmosfere moći ćete osjetiti na Euroconu tjedan dana kasnije, jer će se na njemu okupiti i mnogi sudionici Worldcona. Hrvatska je trenutno četvrta po broju prijavljenih sudionika, s 44 kotizacije, a vjerojatno će ih uskoro biti još. Irci su zabavni i zbog nečeg smo im dragi tako da očekujemo dobru zabavu i dobar provod. Razmišljate li o nabavi kotizacije, uzmite u obzir da trenutna cijena vrijedi još do kraja godine…

Kako god okrenuli, ovo je izvrsna prilika za izlet u međunarodni fandom. Do susreta, uživajte u prikladnoj glazbi