Teme za dječje radove za 2013.

Posted on 31.01.2013. | 7 comments

Polako se bliži mjesec travanj i omiljena nam (čak 35.!) konvencija, pa se prvo obraćamo onima koji imaju najnajnajživlju maštu – klincima :-)

Pozivamo dakle sve osnovnoškolce i srednjoškolce na sudjelovanje u SFerinom literarnom i likovnom natječaju za djecu i mlade.

 

Ovogodišnje teme za likovne i literarne radove provjerite ovdje. Rok za predaju ističe 05. ožujka 2013. Zaprimljeni radovi neće se vraćati, a radovi pristigli nakon roka neće se razmatrati. Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati SFerin žiri za dječje nagrade, a najbolje autore i autorice nagradit ćemo na svečanoj Skupštini SFere, središnjem događaju najveće godišnje konvencije u Hrvatskoj, SFeraKona 2013, u Zagrebu. Na istoj manifestaciji bit će postavljena izložba nagrađenih likovnih radova.

Molimo Vas ujedno da proučite upute za slanje, a ako ćete imati pitanja, slobodno se javite našoj predsjednici žirija, Ivani Delač.

 

Dobitnici nagrada SFERICA na europskoj konvenciji Kontakt, u Zagrebu 2012.

Dobitnici nagrada SFERICA na europskoj konvenciji Kontakt, u Zagrebu 2012.

Comments

comments

7 Comments

 1. Comment

 2. Kada će se točno znati rezultati natječaja?

 3. Rezultati će tijekom sljedećeg tjedna biti objavljeni na web stranici SFere i poslani školama koje pohađaju nagrađeni učenici.

  Srdačan pozdrav,

  Ivana Delač
  Predsjednica žirija za Sferice

 4. Hoće li rezultati biti poslani na naše mailove ili samo na škole? :)

 5. Možete li molim Vas napisati kada će biti objavljeni rezultati natječaja za dječje radove, pomalo smo nestrpljivi. Zahvaljujem na odgovoru. :)

 6. Rezultati su poslani školama i mentorima, a također su objavljeni u vijestima ovdje i na stranici sferakon.org.

 7. Ideš! Charles Stross je isto dobitnik Sferice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *