SFera na Noći knjige

Posted on 23.04.2014. | 0 comments

NocKnjige_PlakatNije tajna da su SFeraši ludi za knjigama. A kada nam još daju i cijelu Noć posvećenu njima,  teško se možemo kontrolirati. Stoga nas večeras možete pronaći rastrčane po cijelom gradu.

Gdje ćemo sve biti u ovogodišnjoj Noći knjige?

U Knjižnici Vladimira Nazora u Vodovodnoj 13 održat će se SF noć, na kojoj će biti dodijeljene i nagrade za najbolju priču pristiglu na natječaj metaFORA 2014. – SFora, za koji je SFera bila jedan od sponzora. Dan započinje Matinejom, cjelodnevnim dječjim programom, održat će se i izložba Čovjek i svemir, a Mile Karlica, dipl. ing. fizike, profesor na PMF-u održat će i predavanje Gdje smo u svemiru?

Dodjela nagrada će se održati u 20:30.

Profil Mozaik Megastore u Bogovićevoj 7 će zaposjesti Mihaela Marija Perković, te spisateljice Milena Benini i Ivana Delač tribinom na temu Vile u književnosti. Dvije aktivne članice SFere i jedna počasna, ovjenčane s više žanrovskih nagrada. Fanove u publici da i ne brojimo.

Stolovanje s vilama započinje u 21:00.

NocKnjige_TribinaU knjižari Algoritma u Avenue Mallu, u Aveniji Dubrovnik 16, održat će se tribina Trendovi SF-a u Hrvatskoj i svijetu u na kojoj sudjeluju glavna urednica Algoritma Ana Briški, Urednik časopisa Sirius B Davorin Horak, a kao gosti će im se pridružiti filmolog i urednik književnoig časopisa UBIQ, spisateljica Vladimira Becić, predsjednik SFere Mirko Karas, te SF pisac i dobitnik više žanrovskih nagrada David Kelečić. Dakle, tri SFeraša, a fanove u publici da i ne brojimo.

Pogled s tribine počinje u 20:00.

Vidimo se večeras!