Zvonćići, zimzelen i ultragikovski ukrasi

Posted on 21.12.2015. | 0 comments

UltrageekChristmas_ThumbPočinje najznanstvenofantastičnije doba godine u kojem NORAD prati leteću lopatare, vilenjačke tvornice rade prekovremeno a ljudi se ispričavaju zimzelenoj flori poklanjajući joj nakit. I u SFeri ćemo dati mali doprinos cijelom tom kićenju, ali naravno – sa SF začinom.

Izrada ultragikovskih božićnih ukrasa je već postala tradicija, pa iskoristite priliku i izradite ovog utorka (22.12) svoju subverziju za tople obiteljske dane koji nam slijede. Kuglice u obliku Zlatnih Zvrčki i Zvijezda smrti, Chtulhua koji viri kroz iglice, ukrase u obliku DNK ili omiljenog svemirskog broda… Oblici i teme su neograničeni, pa donesite materijale i pribor koji vam padnu na pamet!

Uz to, vraćamo se nečem što bi bila tradicija da nije povremeni događaj – božićnoj lutriji poklona. Što god se pričalo o nadolazećim blagdanima, moramo biti iskreni i priznati si da je primanje (OK, i davanje) daraka jedna od bitnijih stvari. Stoga zamotajte neku sitnicu koliko primamljivo želite i donesite je nek se zavrti u uzbudljivom vrtlogu poklanjanja i otimanja poklona.

 

x mass sci fi kitsch