Ljetna shema: Igramo Battlestar Galacticu i još ponešto

Posted on 23.08.2016. | 0 comments

BSG_Thumb Ovog utorka otkrijte Cylonca u sebi!

Igra se Battlestar Galactica, a za one koji ne žele tratiti vrijeme tražeći infiltrirane tostere među susjedima, raspričavamo se o tome što se sve radilo na Liburniconu i tko se nije pojavio na noćnom kupanju.

I naravno, vode se razgovori o životu svemiru i svemu ostalome…

Zašto Galactica? Prilikom posljednjeg SF Vintage TV-a u kojem je predstavljena originalna Battlestar Galactica, čuli su se komentari i usporedbe s novom inačicom serije, ali i s igrom, pa je pala odluka da se empirijski provjeri sve što se tvrdilo i čulo.

Ako igra preživljavanja u hladnoći okrutnog svemira, uz zalihe koji su svakim krugom sve tanje i paranoju zbog susjeda koji možda jest, a možda i nije Cylonac nije vaš idealni oblik zabave, ne brinite. Možete zaigrati i neku od kraćih igara ili se samo raspričati o (ne)omiljenoj seriji ili knjizi (na primjer, SFeraši preporučuju Stranger Things i Gazelu i Kosca; za daljnje mjesečne preporuke pretplatite se na SFerin newsletter!)

A bit će i tračeva s Liburnicona na kojem smo sudjelovali ovog vikenda, sitnica za pod zub, možda i nekih iznenađenja… Vidimo se u utorak!