Program SFere u lipnju

Posted on 11.06.2016. | 0 comments

ProgramSfereLipanj_ThumbBaš kad smo se mislili malo opustiti, eto nam lipnja, početka ljeta. A kad tamo, skupština , dvije konvencije, treća pred vratima, brdo programa… Bit će ovo vruć lipanj!

Gotov je najveći SFeraKon do sada, zatvorili smo skupštinu (čestitke novom Izvršnom odboru! Detalji slijede…) i što nas sada očekuje u lipnju? Dvije konvencije zaredom!

U Zagrebu se premijerno održava Zagreb Fantasy Convention, konvencija posvećena fantasyu. Društvo koje sve organizira ste mogli upoznati i na SFeraKonu i na Istrakonu, pa je sada vrijeme da ih vidite u akciji. Zagreb Fantasy Con upravo počinje kako ovo pišemo, pa stoga put pod noge i vidimo se u Buena Visti!

U Slavonskom Brodu se održava 5. Marsonikon, smješten u izvrsnom prostoru Brodske Tvrđave. Uz dobar program i gostoljubive domaćine, ovo je izvrsna prilika da upoznate slavonski fandom i ljude koje ćete zbog udaljenosti rjeđe sresti na ostalim konvencijama koje gravitiraju Kvarneru. Konvencija je za desetak dana, Brod nije tako daleko… Što se čeka?

A u SFeri? Malo odmora, malo Book clubova, malo vina… Bacite oko na Winetworking događaj koji organiziraju Vinoljupci, na kojem će se govoriti o FFK zbirci Priče o vinu, i o SF-u općenito. Naravno, uz vino! Nemamo ništa protiv toga da koju dobru butelju donesete i u Book club na kojem ćemo analizirati ovogodišnje nominacije za Huga i kamo vodi ta priča sa Štencima…

I naravno, svakog utorka, priče o SF-u, svemiru i svemu ostalome…

 Utorak, 7.6.

  • 20:00 – 22:00  Izborna skupština Društva SFera

 

Vikend, 11. – 12.6. Zagreb Fantasy convention (Klub Buena Vista, Savska 120)

 

Utorak, 14.6.

  • 20:00 – 22:00  SFerin klupski sastanak, i priče o konovima, prošlim i budućim

 

Četvrtak, 16.6.

 

 Subota, 18.6. Marsonikon (Brodska Tvrđava, Slavonski Brod)

 

Utorak, 21. 6.

  • 20:00 – 22:00  SFerin klupski sastanak & druženje
    • Igre na ploči

 

Utorak, 28. 6.