SFera obilježava Međunarodni dan volontera

Posted on 03.12.2016. | 0 comments

Međunarodni dan volontera u SFeriSvakog 5. prosinca od 1985. godine diljem svijeta se obilježava Međunarodni dan volotera, čiji je cilj sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ove će godine Dan volontera obilježiti i Društvo SFera, čiji članovi sve aktivnosti Društva –  uključujući i organizaciju najveće SF konvencije u regiji, SFeraKona – obavljaju volonterski i iz ljubavi prema spekulativnom žanru u svim njegovim oblicima.

Kako se članovi Društva tradicionalno okupljaju svakoga utorka u službenim prostorijama na zagrebačkoj Kajzerici, u utorak 6. prosinca od 20 sati SFera organizira prigodno okupljanje i druženje svih članova i onih koji to tek žele postati. Ujedno oni koji žele obnoviti svoju članarinu ili je uplatiti po prvi puta, to mogu učiniti po promotivnoj cijeni od 25 kuna tijekom ponedjeljka i utorka, 5. i 6. prosinca, a prilikom učlanjenja će dobiti i poklon iznenađenja. Članarina se može uplatiti putem interneta u ponedjeljak i utorak (upute) ili osobno u prostorijama SFere (IV. Podbrežje 5) u utorak tijekom eventa.

Sretan nam Dan volontera!