NOSF-ov forum preseljen na SFerin sajt

Posted on 23.09.2019. | 0 comments

Nakon godina sirotovanja i potucanja po posuđenim domenama i serverima, slavni NOSF-ov forum napokon je našao novi dom na mjestu koje je na neki način i prirodno: na ovom portalu. Iako je era kad je ovaj način internetskog komuniciranja bio u modi definitivno iza nas, web forume još uvijek ne treba otpisati jer neki drugi forumi na nekim drugim mjestima sasvim dobro služe kao okupljališta svih zainteresiranih. A ako ih i otpišemo, ostaje činjenica da je NOSF jedan popriličan komad povijesti SF-a u Hrvata, pa je SFeri čast postaviti NOSF na svom sajtu, ako ništa drugo, kao muzej i podsjetnik na neka “dobra stara vremena”.

Ipak, forum je i dalje otvoren za korisnike, informacije na njemu se mogu i dalje redovno ažurirati, a najveći potencijal i i korist i dalje bi se mogli ostvariti kao poligon za literarne radionice. No, kao i uvijek, svaki forum je ono što od njega naprave njegovi korisnici, ako ih ima, pa će tako biti i s ovim.

U ovom trenutku forum je potpuno fukcionalan, s tim da još treba obnoviti emoticone i korisničke avatare. No, ako vam se ne čeka, avatari su pod punom kontrolom korisnika tako da svatko može obnoviti svog.

 

Nova adresa foruma je http://nosf.sfera.hr