SFeraKon na Ribnjaku!

Posted on 23.09.2020. | 0 comments

Napokon je službeno! Nakon nešto pregovora, prijave i duuuugo čekanja na službeni potpis i pečat, sada je potvrđeno i formalizirano: SFeraKon 2020. godine službeno će se održati u parku Ribnjak od 9. do 11. listopada.

Zbog situacije s covidom, uputa nacionalnog stožera i preporuka Svjetske zdravstvene organizacije, konvencija će se održati NA OTVORENOM pod šatorima i nadstrešnicama. U slučaju kiše se NE odgađa, bez brige, prije nekoliko godina smo naučili kako hendlati poplavu.

Naravno, svima je bilo jasno da će zbog pandemije biti teško, a na kraju se pokazalo i nemoguće, dobiti nekog spektakularnog – ili čak bilo kakvog – počasnog gosta iz inozemstva. Na naše veselje, domaćeg GoHa ne spriječavaju granice.

Zato nam je čast i zadovoljstvo  potvrditi sudjelovanje počasnog gosta  Aleksandra Žiljka, jednog od najplodnijih autora hrvatske spekulativne fikcije i višestrukog dobitnika nagrade SFERA u više kategorija!

Detaljni program SFeraKona 2020 još nije finaliziran, ali ne bi trebalo biti puno odstupanja od stare koncepcije: predavanja, radionice, okrugli stolovi…

Otvorene su prijavnice za program i možete ih pronaći ovdje