Par obavijesti

Posted on 14.03.2007. | 0 comments

  • Natječaj za 13. godišnju sferinu zbirku je, kao što znate, zaključen. Urednici – Tatjana Jambrišak i Darko Vrban – dovršili su čitanje priča i odabrali sretnike koji će ući u ovogodišnju zbirku. Urednici će se javiti SVIM autorima, samo mole za strpljenje, da prvo do kraja obave posao na uređivanju zbirke. Urednici se zahvaljuju na razumijevanju.
  • U ovo high-tech informacijsko doba, članovi jednog SF društva imaju problema s komunikacijom. Pa tako se ispričavamo svima koji su, prvo, jako dugo čekali na objavljivanje ovogodišnjih tema za dječje natječaje, a sada vas usto moramo obavijestiti da rok za slanje radova nije 31. ožujak, kako je cijelo vrijeme stajalo na stranicama, već 23. ožujak. Ubuduće ćemo nastojati izbjeći ovakve omaške.
  • Žare nas pun entuzijazma obavještava kako će sljedećeg utorka, dakle 20. ožujka, u prostorijama SFere održati predavanje o supravodičima. A budući da se poteglo pitanje, reći će nešto i o nanocjevčicama, tj. buckyjunk-u. O čemu on to priča, dođite i poslušajte!