Natječaj za dječje SF radove – 2015.

Posted on 22.02.2015. | 0 comments

Sferice2015_thumbI još jednom se okrećemo budućim pokoljenjima da nam dojave kako će izgledati znanstvena fantastika u njihovo doba koje dolazi. Pozivamo stoga sve osnovnoškolce i srednjoškolce na sudjelovanje u SFerinom literarnom i likovnom natječaju za djecu i mlade.

Popis ovogodišnjih tema za likovne i literarne radove provjerite ovdje., a rok za predaju ističe 25. ožujka 2015. Uzmite u obzir da se radovi pristigli nakon roka neće se razmatrati, te da se zaprimljeni radovi ne vraćaju.

Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati SFerin žiri za dječje nagrade, a najbolje autore i autorice nagradit ćemo na svečanoj Skupštini SFere, središnjem događaju najveće godišnje konvencije u Hrvatskoj, SFeraKona 2015, u Zagrebu. Na istoj manifestaciji bit će postavljena i izložba nagrađenih likovnih radova, dok će literarni radovi biti objavljeni u specijalnom izdanju Parseka.

Molimo Vas da proučite upute za slanje, a ako ćete imati pitanja, slobodno se javite našoj predsjednici žirija, Ivani Delač.

Sferice2015_Izlozba2014

Izložba nagrađenih radova na SFeraKonu 2014. Pokušajte pronaći naslovnicu Parseka!