Upute za preuzimanje nagrada

Nagrade će biti uručene na SFeraKonu, na svečanoj skupštini u subotu, 9. svibnja 2019. u 20 sati, u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3 (glavni ulaz), Zagreb.

Svi nagrađeni učenici imaju besplatan ulaz na konvenciju u subotu, a isti ostvaruju davanjem svog imena i prezimena na info desku (gdje se inače plaća ulaz). Svi nagrađeni učenici koji dođu na konvenciju dužni su se također javiti volonteru za SFERICE koji će biti kod info deska radi popisa za prisutnost i preuzimanja akreditacije,  i to najkasnije do 18:00 sati u subotu.

Davanje imena i prezimena za besplatan ulaz na SFeraKon NIJE isto što i javljanje volonteru za SFERICE, koji će također objasniti detalje vezane uz dodjelu i dogovoriti sa svim nagrađenima obaveznu generalnu probu (pola sata prije dodjele nagrada).

Ponavljamo, prijava na prijemni desk za SFERICE je obavezna i učenici koji se ne prijave neće moći biti prozvani te im neće moći biti uručena nagrada za vrijeme svečane skupštine.

Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati dodjeli nagrada, primit će ih poštom na adresu škole nakon završene konvencije.

Učenici koji to žele mogu doći u cosplayu, to jest u kostimima.

Kontakti:

Paola Brodej e-mail: sferice (at) sfera.hr