SFerin book club: Kičma noći

Posted on 25.07.2011. | 0 comments

U utorak, 26. srpnja 2011. s početkom u 21 sat održat će se SFerin book club na kojem ćemo prodiskutirati krimi – horor roman Kičma noći (2010.), ovogodišnjeg SFeraKonskog gosta, Ota Oltvanjija.

Oto Oltvanji rođen je 1971. godine u Novom Sadu. Svoj prvi roman poslao je sa samo šesnaest godina novosadskom Dnevniku (roman je objavljen dvije godine kasnije pod pseudonimom), a od tada je objavio preko dvadeset priča u raznim časopisima (Politikin Zabavnik, Gradina) kao i u antologijama od Tamnog vilajeta do Istinitih laži. Oto je završio studij engleskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu te se ujedno bavi i prevođenjem (prevodio je Luciusa Sheparda, Davida J. Schowa, Georgea P. Pelecanosa i Jonathana Lethema).

Sve zainteresirane žanrovske čitatelje, koji su trenutno izvan Zagreba na godišnjem odmoru, podsjećamo i pozivamo da nam se pridruže na slijedećem SFerinom Book Clubu,  30.08. u 21.00 sat. Tema književnog kluba u kolovozu bit će Anubisova vrata cijenjenoga i vrlo poznatog američkog pisca, Tima Powersa, našeg počasnog gosta na Euroconu 2012.